Studiju festivāls “L-Universs” skolēniem, skolotājiem, vecākiem – jau 2024. gada februārī! Latvijas Universitāte (LU) ikvienam interesentam divu dienu garumā piedāvās izzināt studiju iespējas LU, iepazīt vienu no modernākajiem studiju un pētniecības centriem visā Ziemeļeiropā un iejusties studentu lomā, piedaloties dažādās aktivitātēs.

Festivālā “L-Universs” ikvienam būs iespēja iepazīt studiju un ārpusstudiju iespējas Latvijas Universitātē, ieklausīties vērtīgās un noderīgās diskusijās par LU, kā arī, ja vēl studiju izvēle ir milzīgs nezināmais, apmeklēt karjeras konsultantu, kas palīdzēs atrast īsto ceļu. Tāpat būs ekspertu padomi, iedvesmu stāsti, īpaša sacensība skolām, radošas darbnīcas un eksperimenti, virtuālās realitātes iepazīšana, LU TikTok House, konkursi, iespējas iegūt balvas. 

Festivāla norise un dalība dažādās aktivitātēs ir bez maksas. 

“L-Universs” norisināsies 23. un 24. februārī no plkst. 9.00 līdz 18.00 LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā (Jelgavas ielā 3, Rīgā). 

Ņem līdzi draugus un tiekamies Latvijas Universitātē!

 


“L-Universs” ir LU alternatīva ierastajai izstādei “Skola”, kas katru gadu notiek Ķīpsalas izstāžu kompleksā. Kā lielākā Latvijas augstskola ar plašāko studiju programmu piedāvājumu, LU vēlas sniegt topošajiem studentiem un viņu atbalstītājiem iespējami pilnīgu informāciju un iesaistes iespējas. ”L-Universs” ir  visaptverošs, spožs, daudzveidīgs – gluži kā visums virs mūsu galvām, kam nav ne gala, ne robežu.

Dalīties